Mijn woonID

MijnwooniD is dé specialist in het opzetten en begeleiden van Zelfbouwprojecten. Al vele jaren werken wij met veel plezier en toewijding aan projecten waarbij we verschillende belangen met elkaar in verband brengen en ze zo elkaar te laten versterken. We snappen zowel de professionele partij als de eindgebruiker en zijn daardoor in staat om meerwaarde te creëren.

Onze opdrachtgevers zijn kopersgroepen, woningcorporaties, gemeenten, particuliere woningeigenaren en ook projectontwikkelaars en bouwondernemingen. De rode lijn in onze advisering is zeggenschap van en voor de eindgebruiker. Of dat nu een huurder van een corporatiewoning is die met groot onderhoud te maken krijgt, of een koper van een kavel die zijn vrijstaande woning wil bouwen. Het gaat er uiteindelijk om dat we met alle partijen samen zorgen dat wensen vertaald worden in woonplezier en tevredenheid.

Kiest u voor MijnwooniD dan bent u verzekerd van een onafhankelijke adviseur die zich met hart voor het werk inzet om uw project duurzaam succesvol te laten zijn.

CONCEPT

MijnwooniD biedt de mogelijkheid om een appartement of woning naar eigen wens te ontwerpen. Toekomstige bewoners worden in een vroeg stadium bij de planvorming betrokken. MijnwooniD organiseert het hele proces; van initiatief en locatie tot ontwerp en realisatie. Een woning op maat, volgens een voor Nederland uniek concept.

©2013 - DRN|Media