Locatie

Zelfbouw begint bij een locatie die hiervoor beschikbaar is gesteld door bijvoorbeeld de gemeente. Op onze website staan een aantal projecten die MijnwooniD op dit moment aan het ontwikkelen zijn. Bij sommige van die projecten kan je zo instappen. Maar als de gewenste locatie er niet bij staat, kunnen wij uiteraard op zoek. MijnwooniD bestaat uit professionals met heel veel ervaring. Binnen ons werkgebied kennen wij de contacten. Wanneer de juiste locatie is gevonden kunnen wij samen met jou op zoek naar andere belangstellenden om zo de zelfbouw groep te starten.

 

AANMELDEN VOOR EEN BOUWGROEP

Belangstelling voor collectieve zelfbouw?
Meld je vrijblijvend en kosteloos aan via de website. Dit kan individueel, maar ook als groep. Ook als je nog geen locatie hebt, is het mogelijk om je aan te melden. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte plek of een geschikt gebouw. Als je nog geen groep hebt verzameld, maar wel graag samen in een groep wenst te bouwen of een bijzondere woon-/leefwens hebt?

 

COLLECTIEVE ZELFBOUW IS ER VOOR IEDEREEN

Starter, doorgroeier of 50-plusser? Zelfbouw is er voor iedereen!
Ook voor wensen op het gebied van vernieuwende woonvormen als generatie wonen en zorgwoningen stelt MijnwooniD zich open.

 

©2013 - DRN|Media