Individuele woonwensen

MijnwooniD staat open voor de meest uiteenlopende individuele woonwensen.

 

RUIME KEUZE IN WOONTYPOLOGIËN EN -GROOTTES

We streven naar een zo groot mogelijke vrijheid voor de leden in het bepalen van woon typologieën en woninggroottes, binnen de stedenbouwkundige en bouwkundige mogelijkheden. Naast het luisteren naar individuele woonvisies van de leden, zal de architect ook alternatieve woonvormen en typologieën voorleggen en de financiële consequenties inzichtelijk maken. Binnen de mogelijkheden van het basisontwerp, wordt grote aandacht geschonken aan individuele wensen met betrekking tot het woonoppervlakte. Zo varieert de appartementsgrootte in gebouw “De Rede Amsterdam” van 35 m2 tot 160 m2.

 

MAXIMALE INDELINGSVRIJHEID

In nauwe samenwerking met de bouwer kiest MijnwooniD voor een bouwtechnische opzet die maximale indelingsvrijheid binnen een gekozen woning biedt. Deze vrijheid geldt ook voor de aansluitingen van keuken, badkamers en toilet. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid het aantal kamers, de appartementindeling en openheid per woning geheel individueel te bepalen. Deze vrijheid houden wij in het ontwerpproces zo lang mogelijk in stand, zodat ook leden die zich later aansluiten hiervan nog kunnen profiteren.

Leden die zich vroeg in het proces aansluiten hebben de meeste keuzemogelijkheden en ruimte voor eigen wensen. Leden die zich later aansluiten hebben minder vrijheid en mogelijkheden, simpelweg omdat bepaalde beslissingen in het proces al genomen zijn.

 

GROTE DIVERSITEIT

Middels participatie worden alle individuele wensen samengebracht in een gezamenlijke heterogene bouwvorm. Individuele woonwensen zorgen voor een grote diversiteit. Individuele wensen maken de projecten van MijnwooniD specifieker en interessanter. Niet alles is mogelijk in een collectief woongebouw, maar wel heel veel.

©2013 - DRN|Media